O NAMA

VILLA MEDITERANA nalazi se u mjestu Seget Vranjica  u neposrednoj blizini Trogira te samo 10 m od mora u izrazito mirnom i opuštajućem ambijentu.

Sastoji se od komfornih i moderno opremljenih (LCD sat tv, mini bar, klima, masažne kade, centralno grijanje…)  soba (A2) te jednog apartmana i suita (A4 ili A4+1) s balkonom i pogledom na more te kao takva idealna je za Vaš odmor na moru ili kraći boravak na  poslovnim putovanjima.

U sklopu objekta nalazi se i a la carte restaurant s otvorenom terasom uz more  odakle se pruža prekrasan pogled na more, otoke i nezaboravne zalaske sunca.

 Kuhinja našeg restauranta bazirana je na ribljim, mesnim i tradicionalnim dalmatinskim  specijalitetima pripremanim na drvenom roštilju u savršenoj kombinaciji s povrćem iz našeg  eko uzgoja, domaćim maslinovim uljem i kapljicom najboljih hrvatskih vinara.

 U neposredoj blizini  nalaze se sadržaji sporta i rekreacije, a našim gostima nudimo i usluge transfera te organizacije izleta poput  posjete nacionalnim parkovima (Plitvice, Krka…), posjete kulturnim priredbama s etno sadržajima ili najma brodica i obilaska otoka i prekrasnih plaža i ostalih atrakcija.

 Kao posebnu prednost ističemo i odličnu prometnu povezanost kao i blizinu s:

– UNESCO-vim gradom Trogirom (5 km)
– Zračnom lukom Split (8km)
– Splitom (25km),Šibenikom (55km), NP Krka (70km),Zadrom (115km), Rijekom (360km), i Dubrovnikom (260km)
– Od  autoceste A1 – čvor Prgomet -l “VILLA MEDITERANA” udaljena je 15km.

Obitelj Vukman i osoblje   “VILLA MEDITERANA” Vas očekuje sa željom da Vam budu stalno na usluzi u ostvarenju Vašeg nezaboravnog odmora.

 

Kako do nas

Villa Mediterana nalazi se u Seget Vranjici, malom turističkom naselju 5 km zapadno od Trogira u smjeru Šibenika te 8 km od međunarodne zračne luke Split.

Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjica obilježavaju uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za jednodnevne izlete barkom ili jedrilicom.

Villa Mediterana
Obala Mira Barešića 13b
21218 Seget Vranjica

 

Facebook