RESTORAN

Restaurant “VILLA MEDITERANA” u Seget Vranjici kod Trogira nudi vam bogat izbor domaćih i internacionalnih specijaliteta kao i onih tradicionalnih dalmatinskih poput peke, pašticade itd.

Dnevno svježa riba, meso, školjke te povrće većinom iz našeg vlastitog ekološkog uzgoja, prirodni roštilj na drva, jamac su odlične kvalitete jela iz naše kuhinje. Uz to Vam nudimo i bogat izbor vina eminentnih hrvatskih vinara uz preporuku našeg ljubaznog osoblja.

Za Vas organiziramo prigodne svečanosti: rođendane, krštenja, pričesti, krizme, svadbene večere, poslovne ručkove i sl. te Vam  stoji na raspolaganju 80 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu s pogledom na more te 120 sjedećih mjesta na prekrasnoj vanjskoj  terasi s jednim od najljepsih pogleda na Jadranu!

*Prigodni menu s uključenim pićem već od 23€ po osobi. Dodatni popust za djecu. Mogućnost kreiranja menua po Vašim željama! Osiguran parking u sklopu objekta za sve posjetitelje kao i parking za autobuse u neposrednoj blizini!

Za sve informacije slobodno nam se obratite na mob. 099 684 9480.

 

Dragi gosti veselimo se Vašoj posjeti!

 

Kako do nas

Villa Mediterana nalazi se u Seget Vranjici, malom turističkom naselju 5 km zapadno od Trogira u smjeru Šibenika te 8 km od međunarodne zračne luke Split.

Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjica obilježavaju uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za jednodnevne izlete barkom ili jedrilicom.

Villa Mediterana
Obala Mira Barešića 13b
21218 Seget Vranjica

 

Facebook