Usluge

TRANSFERI

 Nudimo Vam uslugu prijevoza gostiju do aerodroma, yachting marina, drugih gradova i turističkih atrakcija ili dolazimo po Vas na zadanu adresu, samo pošaljite zahtjev s točnim datumom datumom, vremenom i mjestom  na [email protected] i mi ćemo Vam se obratiti u najkraćem roku.

U suradnji s našim partnerima nudimo i uslugu iznajmljivanja automobila te glisera sa ili bez skippera. Na Vaš zahtjev vozilo se dostavlja direktno na adresu VILLA MEDITERANA. Ukoliko posjedujete vlastiti brod ili gliser nudimo Vam i mogućnost veza ispred ville (uz prethodno odobrenje).

EKSKURZIJE

Trogir i okolica Vam imaju puno toga za ponuditi kao izleti brodom okolo Čiova ili  susjednih otoka Šolte, Brača, Hvara gdje možete uživati na moru, vidjeti Trogir i okolicu iz drugačije perspektive te različite aktivnosti kao rafting na obližnjium rijekama, sportovi na moru kao jet ski i sl, vožnja biciklom kao i boravke u parkovima prirode te ostalim turističkim atrakcijama.

Kao najpoznatije odredište ističemo Nacionalni park Krka. Obuhvaća površinu od 109 km2 uz tok Krke Sa svojih sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 242m Krka je prirodni i krški fenomen. Unutar parka svakako posjetite Skradinski buk, Roški slap kao i maleni otok Visovac do kojeg možete doći izletničkim brodom.

Za jednodnevni izlet svakako preporučujemo i posjet gradu cara Dioklecijana – Splitu koji je i središte naše regije.

 

Kako do nas

Villa Mediterana nalazi se u Seget Vranjici, malom turističkom naselju 5 km zapadno od Trogira u smjeru Šibenika te 8 km od međunarodne zračne luke Split.

Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjica obilježavaju uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za jednodnevne izlete barkom ili jedrilicom.

Villa Mediterana
Obala Mira Barešića 13b
21218 Seget Vranjica

 

Facebook